over graphius

Mooie, goede ontwerpen maken die je niet snel vergeet en in balans zijn met hun doelstelling. Dat is wat Graphius leuk vindt.

OK, de kans dat je dit gaat lezen is heel klein. Allereerst zijn het kleine lettertjes… Waarschijnlijk heb je ook al even gekeken hoeveel tekst er ongeveer stond voordat je er überhaupt aan begon. Ten tweede is dit een website en laten we eerlijk wezen, wie leest er nou teksten op een website? In ieder geval ééntje, jij. Gelukkig maar. Dan heb ik dit niet voor niks geschreven.

Dat je dit leest kan meerdere redenen hebben. Misschien ben je gek op lezen? Maar een grotere kans is dat je op de andere pagina’s mooie plaatjes hebt gezien. En dat is nou precies wat ik duidelijk wil maken. De taak van de ontwerper is om iets zo aantrekkelijk te maken dat je echt geïnteresseerd raakt. Dat kan met felle kleuren, mooie foto’s maar ook met letters, typografie.

Naast de aandacht trekken, wil ik ook nog iets anders aanstippen. Met zo weinig mogelijk elementen herkenbaarheid oproepen. Een goed merk doet dat. Door de letters, de kleuren en de vlakverdeling, zelfs een muziekje en ja hoor, hebbes. Nu herkent iedereen het…

Graphius is gespecialiseerd in het consequent ontwikkelen en doorvoeren van uw online en offline merkidentiteit. Eigenlijk alles wat ik hierboven gezegd heb. Zo, genoeg gelezen. Nu gauw weer terug naar de plaatjes!

Partners